Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD.
Thuis ProductenDrijvende Pontonbrug

Het personeel brengt de Tijdelijke Drijvende Brug van het het Dok Drijvende Water van de Pontonbrug over

China CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD. certificaten
China CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD. certificaten
Een goed bedrijf, een vertrouwde op vriend.

—— DE EENHEID VAN DE DAMMENimplementatie, (DIU

Een bedrijf dat in het vervaardigen van de Deltabrug en de Brug van Vestingmuur gespecialiseerd is.

—— Durgaonderneming

Wij hebben verscheidene samenwerking samen gedaan en ejoyed goede verhouding.

—— De Gemmenco. van de jadeberg, Ltd

Een goed bedrijf voor samenwerking.

—— Salas Luis

Ik ben online Chatten Nu

Het personeel brengt de Tijdelijke Drijvende Brug van het het Dok Drijvende Water van de Pontonbrug over

Personnel Transfer Temporary Floating Pontoon Bridge Dock Floating Water Bridge
Personnel Transfer Temporary Floating Pontoon Bridge Dock Floating Water Bridge
video play

Grote Afbeelding :  Het personeel brengt de Tijdelijke Drijvende Brug van het het Dok Drijvende Water van de Pontonbrug over

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Harzone
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandeling
Verpakking Details: Volgens gedetailleerde orde
Levertijd: onderhandeling
Betalingscondities: Volgens gedetailleerde orde
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Multifunctionele Drijvende het Waterbrug van het Techniekponton Gebruik: nconvenient verkeer
Type: drijvende pontonbrug oppervlaktebescherming: anticorrosieve deklagen
Eigenschap: Opnieuw te gebruiken Enig ponton: 6*2*1.2m&12*3*1.5m (L*W*H)
Hoog licht:

Tijdelijke Drijvende Pontonbrug

,

Drijvende het Pontonbrug van de personeelsoverdracht

,

Tijdelijke Drijvende Waterbrug

Van de het Waterbrug van de personeelsoverdracht het Drijvende Dok van de het Pontonbrug Tijdelijke Drijvende
                                                                                                                 
Personeelsoverdracht het Drijven Waterbrug Tijdelijke het Drijven het Dokbeschrijving van de Pontonbrug:

                   

Brug van het de Brug Tijdelijke Drijvende Ponton van het drijvend Dok is de Drijvende Water een pontonsysteem met een verscheidenheid van die techniekfuncties uit pontonmateriaal en andere ondersteunende componenten worden samengesteld. Het belangrijkste type van ponton is het middenponton. om de weerstand van de waterstroom te verminderen, worden het zijponton, het eindponton en het eind zijponton ook veranderd op basis van het middenponton. De pontons kunnen met elkaar aan vorm drijvende bruggen, werf, veerboten, en andere pontons worden verbonden. De hulpdiecomponenten met het drijvende ponton worden gebruikt omvatten springplanken, kolommen, bomen, kabelstomp, krukken, en buitenboordmotorhangers. Door de toepassing van deze componenten, kan divers gebruik van het drijvende ponton worden gerealiseerd. Er zijn twee belangrijke types:

 
  type 1 type - 2
lengte 6m 12m
breedte 2m 3m
hoogte 1.2m 1.5m


Personeelsoverdracht het Drijven Waterbrug Tijdelijke het Drijven het Dokinleiding van de Pontonbrug

Een brug met een drijvend lichaam als voet wordt genoemd een drijvende brug. Een drijvende brug bestaat over het algemeen uit een riviersectie, een kustsectie en een horizontaal vast systeem. Volgens de distributievorm van het middendeel van drijvende brug, is de brug verdeeld in twee types: opgeheven pontonbrug en de brug van het riemponton. Volgens de kenmerken van verbinding tussen drijvende organismen, is het verdeeld in eenvoudige steunregeling, voorziet systeem en ononderbroken systeem van een scharnier.


Personeelsoverdracht het Drijven Waterbrug Tijdelijke het Drijven het Doktoepassingen van de Pontonbrug:

   

                     

1.pontoon brug: Het multifunctionele techniekponton wordt hoofdzakelijk gebruikt om een pontonbrug of een gedeeltelijk verwijde pontonbrug op te richten. Het systeem van de pontonbrug kan een scharnierend of ononderbroken systeem zijn, en over het algemeen wordt geen eenvoudige steunregeling gebruikt. De methode van de pontonverbinding gebruikt een springplank om het ponton met de kust te verbinden.

 

2.Floating dok: Het drijvende dok is een tijdelijk mobiel dok dat modulaire techniek drijvende pontons gebruikt op de waterspiegel voor het materiële lading en leegmaken of personeelsoverdracht te assembleren. Het heeft de kenmerken van goede mobiliteit, snelle bouw en sterk aanpassingsvermogen.

 

3.Trestle brug: De schraagbrug is een overgangspassage van de kust aan het waterplatform.

 

4.Ferry: De veerboot is een schip met een gecombineerd multifunctioneel platform van het techniekponton in plaats van een schil, en is uitgerust met een buitenboordmotor als machtsboot. Het wordt hoofdzakelijk aan de voertuigen van de veerboottechniek voor bouw worden vereist gebruikt de rivierbarrière over te gaan die.

 

5.Floating kraan: Het multifunctionele techniek drijvende ponton kan een waterplatform voor kranen verstrekken om op water voort te bouwen.


Het drijven dokinleiding

 

Het drijvende dok is een tijdelijk mobiel dok dat modulaire techniek drijvende pontons gebruikt op de waterspiegel voor het materiële lading en leegmaken of personeelsoverdracht te assembleren. Het heeft de kenmerken van goede mobiliteit, snelle bouw en sterk aanpassingsvermogen.

 

Het aanleggen het drijven het voorbeeld van de doktoepassing

 

Het aanleggende drijvende die dok is een apparaat, met antibotsingsapparaat wordt uitgerust, vastleggend materiaal, en ingang en uitgangsgang op het drijvende dok. In de omstandigheden van militaire logistiek, redding en hulp bij rampen, wordt de snelle overdracht van materialen uitgevoerd. In de normale omstandigheden, er geen terminal of is om het tekort aan ligplaatsen bij de terminal te verminderen. Gewoonlijk, is de tijdelijke dokken nodig om opstelling te zijn om kort-afstandsvervoer van materialen uit te voeren.

Het aanleggende drijvende dok is hoofdzakelijk samengesteld uit vijf soorten pontons: middenponton, zijponton, eindponton en springplank. Het is verdeeld in vier delen: dokplatform, het deel van de benaderingsbrug, het deel van de kustovergang en ankerdeel.

  Het personeel brengt de Tijdelijke Drijvende Brug van het het Dok Drijvende Water van de Pontonbrug over 0

De Harzoneindustrie werd gebouwd in 1967, één van de hulpeenheden van Beperkte de Scheepsbouwbedrijf van de Staat van China (CSSC), een genationaliseerd en beschermd militair bedrijf. In de loop van de afgelopen vier decennia, hebben de leiders van zowel de Partij als natie voor de groei van het bedrijf gegeven. Voorzitter Mao onderstreepte de documenten voor de fabrieksonderneming. Later, ZhangAiping., Algemene één, en Chen Shiju, één bevelhebber, ingeschreven naam voor het bedrijf. In 2008, M. He Guoqiang, Permanent Comité van Politieke Dienst van het Centrale Comité van CPC, had Secrrtary van de Commissie van de Disciplineinspectie van het Centrale Comité van CPC een bezoek aan het bedrijf betaald en de workshop en zag de bouw van de gemechaniseerde brug geïnspecteerd, die ook het bedrijf om zich aanmoedigde goed te ontwikkelen.
Righe nu, het bedrijf heeft één onderzoekscentrum in Wuhan, die de nationale graad, één handelscentrum in Peking, één manufactuing centrum in Chibi, drie bureaus in Gana, Ethiopië en Peru is.
De Harzoneindustrie heeft van een trotse geschiedenis genoten, moet het tot een brugtoekomst ook leiden.

Contactgegevens
CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD.

Tel.: +8613871570243

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)