INDUSTRIE CORP., LTD VAN CHINA HARZONE

VOORZIE DE KLANTEN VAN VERZEKERING EN SUCCES. OM HET EERSTE MERK VAN NOODSITUATIEmateriaal IN CHINA TE VESTIGEN

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe verbinding van de metaalketting het Schermen

Lage kostenketen de Verbinding die het Open de Kettingsverbinding van het weefselmetaal Schermen schermen verduistert geen zonlicht

Lage kostenketen de Verbinding die het Open de Kettingsverbinding van het weefselmetaal Schermen schermen verduistert geen zonlicht

Low cost Chain Link Fencing Open weave Metal Chain link Fencing Do not obscure sunlight

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HARZONE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Verpakking Details: Volgens gedetailleerde orde
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: Volgens gedetailleerde orde
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Lage kostenketen de Verbinding die het Open de Kettingsverbinding van het weefselmetaal Schermen schermen verduistert geen zonlicht

                           

De populariteit van ketting-verbinding omheining is toe te schrijven aan zijn vrij lage kosten en gemak van installatie. Een verder voordeel is dat wegens het open weefsel, ketting-verbinding omheiningen transparant, zijn en geen zonlicht van één van beide kant van de omheining verduisteren. Als een semi-opaque omheining wordt gewenst, kan dit door de toevoeging van latjes in het netwerk worden bereikt.          

                                                                                   
Een omheining van de kettingsverbinding is een omheining van gegalvaniseerde staaldraad in een netwerk of netto-typeconfiguratie „wordt geweven die“ die een reeks met elkaar verbindende vierkanten vormt. Dit geweven netwerk wordt verwezen als „stof“ van de omheining. Het wordt beveiligd aan staalposten ingebed in de grond, die vaak wordt gebruikt om schoolpleinen, parkeerterreinen, industrieel eigendom, tennisbanen, honkbalvelden, en zelfs woonyards in te sluiten. Het kan ook worden gebruikt om hondlooppas, kennels, en dierlijke pennen tot stand te brengen, en als tijdelijke omheining regelmatig gebruikt om bouwwerven te beschermen.
 
 
De draad van een omheining van de kettingsverbinding kan in diverse maten of dikten komen. Lager het maataantal, dikker zullen de draad en duurder de omheining zijn. De typische grootte is (dunne) maat 11, (dikkere) maat 10 en dikkere maat 9 (nog).
 
Een andere specificatie van een omheining van de kettingsverbinding is de diameter van het netwerk. Dit is de diagonaal binnen meting van één van de „vierkanten“ die in beide richtingen worden genomen. De gemeenschappelijkste maaswijdte is 2 duim (5 cm), die normaal voor 9 tot 11 maatdraad worden gebruikt, maar het lichtjes grotere netwerk wordt gebruikt voor dikkere draad.
 
Ongeacht naakt gegalvaniseerd staal, kunnen de omheiningen van de kettingsverbinding ook met een vinyldeklaag van pvc komen die op een met rubber bekleede schede lijkt. Deze deklaag wordt thermaal gesmolten en gesmolten, verstrekkend een permanente, vlotte afwerking die in vele kleuren komt en de omheining tegen roest beschermt. Het vinyl met een laag bedekte schermende materiaal is normaal 2 — 3 keer duurder dan de standaardomheiningen van de kettingsverbinding.

Contactgegevens
CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)